Tas beschermt je tegen regen

Er is nu een tas die je kan veranderen in regenjas.

Er is nu een tas die je kan veranderen in regenjas, erg handig in ons regenachtige onvoorspelbare landje.

Niets is vervelender dan nat regenen, zeker op vakantie. Soms ben je gewoon niet zo voorbereid op een plensbui en kom je als een verzopen kat terug van je wandel- of fietstocht. Om dit soort situaties te voorkomen heeft Vamoose iets slims bedacht. Ze hebben namelijk een tas ontworpen die je kan uitvouwen tot jas als het regent. Je hebt dan een waterdichte, maar wel luchtdoorlatende jas. Als de regen weer voorbij is dan maak je van de jas weer makkelijk een tas. Helemaal handig is dat tijdens deze wisseltruc alle spullen die je mee wil nemen gewoon kunnen blijven zitten waar je ze opgeborgen had. De zakken van de jas zitten namelijk aan de buitenkant van de tas, dus daar kun je spullen in bewaren. Je moet je bagage wel beperken tot kleinere items zoals je telefoon en een snack.

De jas is niet goedkoop, voor €340,- heb je een eigen exemplaar. Voor meer informatie ga je naar de (Engelstalige) website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.