Test je natuurkennis

De omslag van het natuurquizboek.

De omslag van het natuurquizboek.


Uitgeverij Trion Natuur heeft (voor leerzame ritten op de achterbank naar de vakantiebestemming en voor in de kerstvakantie) Het Natuurquizboek uitgegeven. Wat is het? Om je een idee te geven een van de vragen: Wat hebben een giraf en een eland met elkaar gemeen? In dit quizboek staan 1000 van zulke leuke en informatieve vragen. Het is volgens de uitgever een mooie mix van kennis en plezier. De vragen hebben vier mogelijke antwoorden en behandelen dieren, planten en natuur uit Nederland en de rest van de wereld. Het boek bevat 250 afbeeldingen en behandelt 10 verschillende thema’s over specifieke biotopen als het regenwoud, de oceaan, de woestijn en de bergen. Bij het boek wordt een mini-computer geleverd, die de score bijhoudt. Het boek is tot stand gekomen in samenwerking met IVN, het Instituut voor Natuureducatie en duurzaamheid. Auteur is Jan Pedersen en de prijs is 24,95 euro.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.