Verken Europa met ‘ANWB Ontdek’

De ANWB komt met en nieuwe reeks reisgidsen.

De ANWB komt met een nieuwe reeks reisgidsen.

De ANWB komt met een nieuwe reisgidsenserie. Na het succes van de lancering van de serie “ANWB Ontdek” brengt de ANWB drie nieuwe delen uit: Gardameer, Kroatische kust en Umbrië. De gidsen beschrijven plaatsen die volgens de makers nog niet door het grote publiek ontdekt zijn. ‘Het is ideale reisgids als je graag iets anders doet op reis’, zo luidt de slogan.

De gids
De auteur van deze gids is een kenner van de streek. Hij laat niet alleen zijn lievelingsplekken zien, maar geeft ook een schat aan informatie. De bijzondere wandelingen en excursies, de tien “ontdekkingsreizen” en de speciaal geselecteerde adressen moeten zorgen voor een verrassende kijk op de streek. Van de antieke stad Ocriculum in Umbrië, de schatten in het dominicanenklooster in Dubrovnik, tot een uitstapje naar de Alpe del Garda aan het Gardameer.

ANWB Ontdek:

  • Besteedt aandacht aan cultuur en achtergronden
  • Bevat een uitneembare grote kaart en meerdere stadsplattegronden
  • Geeft tips voor actieve en creatieve bezigheden, eten en drinken, overnachten en uitgaan
  • Beschrijft actuele informatie

ANWB Ontdek Umbrië, Kroatische kust en Gardameer zijn vanaf medio november verkrijgbaar bij de ANWB-winkels en de boekhandel. De gids kost € 16,95 (ANWB-Leden betalen € 16,50) en is te bestellen via de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.