Wat doen in weekend 16 en 17 november?

De site die Groningen voor de intocht ingericht heeft.

De site die Groningen voor de intocht ingericht heeft.


Hij komt, hij komt! Nog maar vijf nachtjes slapen en dan mag jeugdig Nederland weer zijn schoen zetten. De landelijke intocht van Sinterklaas is dit jaar in Groningen. Net als anders zal dat evenement ongetwijfeld voor een flinke toeloop van publiek zorgen. Hier onder ons overzicht van wat er te doen is in het weekend van 16 en 17 november 2013.

  1. Landelijke intocht Sinterklaas in Groningen.
  2. Opening van de expositie Rotterdam designprijs 2013 in Museum Boijmans Van Beuningen.
  3. Ook in Rotterdam: Het Blown Away Festival. Dit is de tweede editie, met theater, exposities van ca. 100 culturele instellingen en een samenwerking van dj’s met het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Het festival vindt plaats in de Onderzeebootloods.
  4. In de Kunstuitleen Rotterdam: Finale internationale hoedenwedstrijd met hoedenshow, georganiseerd door de Nederlandse Hoedenvereniging.
  5. We Are Electric is de titel van de eerste editie van een ‘cross-over dancefestival’ met medewerking van Major Lazer, The Bloody Beetroots, Green Velvet, RL Grime, The Flexican & MC Sef en Diplo in Klokgebouw Strijp S in Eindhoven.
  6. Berdien Stenberg (kent u haar nog?) geeft een concert in kasteel Wittenburg in Wassenaar.
  7. Bij De Lutte wordt de Helletocht gehouden. Een All Terrain Bike-wedstrijd, die gezien de naam niet bepaald simpel is. Mooi voor deelnemers en nog mooier voor publiek.
  8. Natuurmonumenten houdt zaterdag 16 november een avondwandeling bij volle maan over het Hulshorsterzand bij Putten op de Veluwe. De circa twee uur durende wandeling begint om 19.30 uur.
  9. V & D keert na 8 jaar terug in Vlaardingen. Reden voor een heel weekend feest in die stad.
  10. Bij Foka in Rotterdam wordt een Fuji-fotoworkshop gehouden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.