Wat te doen als het regent in de vakantie?


Videovlogger Sonia geeft deze week tips over wat je als reiziger moet doen als je ‘getroffen’ wordt door een regenachtige dag. Daar zitten wat simpele tips bij dat je eigenlijk altijd een regenponcho mee moet nemen (kost nauwelijks ruimte in je bagage) en dat je je op zo’n dag beslist niet moet verstoppen, maar er juist op uit moet gaan. Sonia toont bijvoorbeeld hoe ze regendagen in Berlijn en Venetië toch tot een succes wist te maken. Zelf getroffen door een regenachtige zaterdag in de Italiaanse bergen heb ik mijn ‘travel gear’ inmiddels uitgebreid met een Senz opvouwbare paraplu, die garandeert stand te houden bij windsnelheden tot 60 km per uur.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.