Overnachting in boomhut voor twee

Deze wintersportvakantie kun je kiezen voor een heel ander soort overnachting, namelijk een boomhut. Foto: VillaXL.

Deze wintersportvakantie kun je kiezen voor een heel ander soort overnachting, namelijk een boomhut. Foto: VillaXL.

Tijdens je vakantie ben je opzoek naar iets anders dan anders. Je wil even uit je vertrouwde omgeving en je verlangt naar avontuur of romantiek. Wintersport kan zich lenen voor beide. In Mayrhofen, Oostenrijk kun je letterlijk de boom in. Je kan daar namelijk een knusse boomhut voor twee personen huren onder de naam ‘Im Baum Ist Es Gut’. Deze boomhut biedt luxe binnen en een uitzicht op de Zillertaler Alpen buiten. Geschikt als je met z’n tweeën romantisch op vakantie wil deze winter. Het wintersportplaatsje Mayrhofen ligt vlakbij en ook de pistes van het Zillertal zijn eenvoudig bereikbaar. Zo moet het wel een mooie vakantie worden, ook als je besluit de boom helemaal niet uit te komen.

Das leben ist gut
Im Baum Ist Es Gut is een boomhut compleet met zithoek, keuken, slaapkamer, badkamer en zonneterras. Aan de voet van de boom is een Finse privésauna aangelegd, de zwemvijver is ideaal voor een afsluitende duik, al dan niet na het hakken van een wak. Even verderop ligt het wintersportgebied Ski Zillertal 3000. Met 300 kilometer piste heeft dit gebied veel te bieden voor zowel beginnende als gevorderde skiërs en snowboarders. En daarna weer die heerlijke boom in, om na te genieten van een mooie dag met uitzicht op de Alpen waar je die middag nog op stond.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.