Zelf luisteren naar Freek?

Freek Vonk is 1 x live te ontmoeten in Den Haag, de rest van de tijd is hij op video.

Freek Vonk is 1 x live te ontmoeten in Den Haag, de rest van de tijd is hij op video.


Wie ‘live’ wel eens zelf wil luisteren naar de boeiende verhalen van bioloog Freek Vonk kan daarvoor van 16 december 2013 t/m 5 januari 2014 terecht in het Haagse koepeltheater Omniversum. Daar worden dan namelijk ‘Freeks Wildlife Weken’ gehouden. Het gaat om de vertoning van zes grootbeeldfilms, ingeleid door de populaire bioloog. Bezoekers krijgen een boekje met wetenswaardigheden en een poster van Freek en de wilde dieren. Zaterdag 21 december is Freek van 13.00 tot 16.00 uur voor een meet & greet in Omniversum.

De zes films zijn Alaska: Spirit of the Wild, Born to Be Wild, Dinosaurs: Giants of Patagonia, Dolphins, The Living Sea en To the Arctic. Drie titels – Alaska, Dolphins en The Living Sea – kregen zelfs een Oscarnominatie. Het thema Wildlife is bioloog dr. Freek Vonk op het lijf geschreven. Hij werkte al eerder samen met Omniversum, voor de grootbeeldfilm Flight of the Butterflies. Samen willen zij zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de dieren en de natuur opdat zij in een duurzame samenleving kunnen leven.

Freek Vonk zal de zes grootbeeldfilms op zijn gebruikelijke enthousiaste manier toelichten. Dat gebeurt op film, voorafgaand aan de voorstellingen. Daarnaast krijgen alle bezoekers van Freeks Wildlife Weken een uniek, gratis boekje met veel wetenswaardigheden over de wilde dieren die in de films voorkomen. Freek Vonk is een van de auteurs. Het boekje is uit te klappen tot een poster van Freek en de wilde dieren.

Zaterdag 21 december, de eerste dag van de kerstvakantie, is Freek Vonk van 13.00 tot 16.00 uur zelf in Omniversum voor een meet & greet met zijn fans.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.