Alles over Overijssel op nieuwe website

Op de nieuwe website EenDagjeOverijssel.nl vind je alle informatie die je nodig hebt voor een dagje uit in de provincie.

Op de nieuwe website EenDagjeOverijssel.nl vind je alle informatie die je nodig hebt voor een dagje uit in de provincie.

De nieuwe website EenDagjeOverijssel.nl staat sinds kort online. Op deze website kun je alles vinden over een gezellig dagje uit in Overijssel. Op de website is een duidelijk overzicht te vinden wat er per regio te doen is in Overijssel. De website is ingedeeld in de volgende rubrieken: avontuur, kinderen, beauty, natuur, waterfun, cultuur, ontdekken en slapen. Per rubriek vind je informatie en foto’s van de deelnemende bedrijven. Ook kun je zoeken op activiteit, plaats of regio, zodat je snel kunt vinden wat er te doen is in de regio.

Website
De website EenDagjeOverijssel.nl is ontwikkeld door Platform Recreatie Overijssel. Dit platform ondersteunt recreatieondernemers bij het vergroten van hun naamsbekendheid en zichtbaarheid. In Drenthe en Utrecht bestaat een vergelijkbare website (www.eendagjedrenthe.nl en www.eendagjeutrecht.nl). Deze sites worden goed bezocht. De bedoeling is dat er in elke provincie een website komt, zodat het concept over heel Nederland kan worden uitgerold.

Social media
Aan de website EenDagjeOverijssel.nl is een Facebookpagina en Twitteraccount gekoppeld. Via deze social media kun je op hoogte blijven van aanbiedingen en acties van de deelnemende ondernemers. Volg EenDagjeOverijssel.nl via Facebook en/of @dagoverijssel.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.