Bleef een Afrikaanse Safari in 3D

Je hoeft helemaal niet meer naar Afrika om een safari mee te maken.

Je hoeft helemaal niet meer naar Afrika om een safari mee te maken.

Het is niet voor iedereen weggelegd om op safari in Afrika te gaan. Toch kun je nu heel dichtbij komen met de nieuwe natuurfilm African Safari 3D. In deze  safarifilm voor het hele gezin zie je de Afrikaanse wildernis vanuit het oogpunt van twee dierenkenners en natuurbeschermers. Vanuit hun jeep en vanuit een luchtballon brengt het tweetal alles wat de Afrikaanse natuur te bieden heeft dichtbij. De voice-over wordt ingesproken door Paul de Leeuw.

African Safari
Tijdens deze film stap je in bij dierengedrag kenner Kevin ‘de leeuwenfluisteraar’ Richardson en de Keniase natuurbeschermer Mara Douglas-Hamilton. Je krijgt een 3D-safari door de mooiste gebieden van Afrika. Van de zandduinen van Namibië via het natuurgebied rondom de Ngorongoro krater naar de Victoria watervallen. Op deze reis sta je ook in oog met leeuwen, luipaarden, cheeta’s, zwarte neushoorns en olifanten. En wees gewaarschuwd; er zit geen hek tussen!

De film is vanaf 13 februari te zien in de bioscoop. Kijk voor meer informatie op de website.

Of bekijk de trailer:

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.