Boekingsite eDreams start NL-variant

En weer is er een nieuwe boekingssite geland in Nederland.

En weer is er een nieuwe boekingssite geland in Nederland.


Europa’s grootste online reisorganisatie komt naar Nederland met de introductie van de Nederlandstalige website nl.edreams.com. Hiermee heeft de Nederlandse consument net zoals de andere 14 miljoen klanten toegang tot 100 vliegtuigmaatschappijen, 60.000 verschillende routes, meer dan 240.000 hotels op 40.000 bestemmingen wereldwijd.

Medeoprichter en Marketing Directeur Mauricio Prieto: “Nederland is een van de meest competitieve landen in het Europese toerisme en staat op de zevende plek als het gaat om het aantal toeristen in Spanje. Wij kennen het land goed en zijn ervan overtuigd dat we door ons uitgebreide aanbod, concurrerende prijzen en uitstekende klantenservice snel zullen uitgroeien tot een van de marktleiders. We hebben inmiddels 14 miljoen klanten wereldwijd en 70% hiervan keert terug, wat behoort tot een van de hoogste binnen de markt, dus we hebben er vertrouwen in dat we op de goede weg zijn.”

Na uitbreiding in tien nieuwe landen het afgelopen jaar en recentelijk in Griekenland, zal de online reisorganisatie met de introductie in Nederland, de meeste belangrijke markten van de wereld beslaan. Met deze introductie wil het bedrijf zich positioneren als een aantrekkelijke optie voor gebruikers wereldwijd, dit door de combinatie van aanbiedingen, prijzen en service, verleend in het Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Portugees, Grieks, Turks en Nederlands.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.