Campergids leidt je naar vrijheid

Met deze campergids vind je alle campings in Europa.

Met deze campergids vind je alle campings in Europa.

Met de camper op vakantie biedt je een bepaalde vrijheid. Veel mensen kiezen daarom voor een avontuur met de camper. Camperen betekent dat je ’s morgens steeds op een andere plaats wakker wordt en je afvraagt wat de dag weer voor je in petto heeft. Maar hoe haal je het meest uit je campervakantie? Sinds 1996 brengt uitgeverij Facile Media de mogelijkheden voor het reizen met de camper in Europa in kaart. 50 Reisconsulenten worden ingezet om elk jaar de camperplaatsen te inspecteren. Deze gegevens worden gepubliceerd in de jaarlijkse uitgave van Facile-en-Route Campergids Europa.

De gids
In 934 full colour pagina’s wordt op de informatie op een compacte, overzichtelijke manier beschreven. 7896 Camperplaatsen, van eenvoudige parkeerplaatsen tot mogelijkheden voor overnachten bij een boerderij, thermen, restaurant of museum. Ruim 5700 camperplaatsen worden geïllustreerd met een impressiefoto. Per camperplaats wordt informatie gegeven over het aantal plaatsen, ondergrond, stroom, mogelijkheden voor het water tanken, water lozen en lozen chemisch toilet, de aanwezigheid van wc’s, douches, wifi en tarieven. Ook erg handig is de informatie van afstanden naar o.a. het centrum, de bakker, winkel, fiets- en wandelroutes.

GPS
Uiteraard worden bij alle camperplaatsen de gps-coördinaten gepubliceerd om zo zonder problemen naar de gewenste camperplek te rijden. Om het gemak nog groter te maken zijn er datasets verkrijgbaar. Deze sets zijn via internet te bestellen en eenvoudig te installeren op de meest gangbare navigatiesystemen. Alle coördinaten zijn dan opgeslagen in het navigatiesysteem, zodat het zelf invoeren van gegevens overbodig is.

Productinformatie
• Facile-en-Route Campergids Europa 2014
• 17de Editie
• Uitgeverij Facile Media, Berghem
• Omvang: 934 pagina’s
• Landen: Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Denemarken, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Slovenië, Kroatië, Griekenland
• Inhoud: 7896 camperplaatsen, 5704 met impressiefoto, Navteq cartografie, wettelijke voorschriften en toeristische informatie per land.

De uitgave 2014 kost € 25,95 en is verkrijgbaar bij ANWB, Pasar, NKC, boekhandel, camper/accessoirebedrijven en is te bestellen op de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.