Flevonice start met nieuwe attracties

Je kan in Finland vanaf januari weer verschillende schaatsroutes doen.

Er ligt dan misschien nog geen ijs, maar je kan al wel schaatsen in Flevoland.

Heb je alweer zin om schaatsen onder te binden en kun je niet wachten op natuurijs? Dan kun je naar Flevonice om de eerste ijsmeters van het jaar te maken. De langste openlucht kunstijsbaan in Nederland heeft haar 3 kilometer-ijsbaan door de natuur en haar 400 meter-baan weer geopend. Naast ouderwets schaatsen zijn er ook nieuwe attracties geopend. Zo is er nu een nieuwe Ice Kartbaan. En vind je er het Ice Funpark 4 Kids voor de kleintjes met o.a. de Ice Funglide en krabbelbaan. Er is ook een nieuwe kinderspeeltuin. Ook is het restaurant compleet nieuw ingericht, zodat de sporter en toeschouwer warm kunnen worden.

Opknapbeurt
Met een nieuw logo, flinke opknapbeurt en veel extra faciliteiten wil Flevonice het beweegpark van Nederland worden. “Onze nieuwe slogan  ‘Beweeg de dag van je leven’ zegt het al: we bieden een dag waar iedereen energie van krijgt”, zegt directeur Joop Pinkster. ‘Er staan dan ook flink wat activiteiten op de kalender, zoals wedstrijden, toertochten en evenementen. Veel belangstelling is er al voor onze “Battle on Ice”, waarmee bedrijven een teamdag kunnen organiseren.” Ook de schoolreisjes en schaatsschool zijn terug, net als allerlei complete arrangementen voor een sportief dagje uit.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.