Gids over ruwe diamant Rotterdam

Er komt een nieuwe gids uit om je 'ruwe diamant' Rotterdam te laten ontdekken.

Er komt een nieuwe gids uit om je ‘ruwe diamant’ Rotterdam te laten ontdekken.

Er komt een nieuwe gids uit over de stad Rotterdam: 100% Rotterdam. Deze gids laat je Rotterdam zien zoals het is, want voor deze stad geldt: what you see is what you get. Het wordt niet mooier gemaakt dan het is en er wordt niets opgeleukt voor toeristen. Rotterdam is een ruwe diamant die charmeert door zijn eigen karakter. Omdat het soms lastig is om de mooie plekken op eigen houtje te vinden, helpt kunsthistorica en ondernemer Nina Swaep je een handje. In de reisgids 100% Rotterdam deelt de geboren en getogen Rotterdamse haar favoriete adressen met je.

Voor wie niets wil missen
Of je nu gaat voor sightseeing, shoppen, culinair genieten of avontuur; met deze gids op zak ontdek je volgens de makers Rotterdam in no time. ‘De leukste bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn overzichtelijk ingedeeld per stadsdeel. Drie wandelingen leiden je overdag langs alle mooie plekken. Voor ’s avonds zijn er uitgaanstips voor iedereen en comfortabele hotels voor elk budget. De duidelijke plattegronden laten zien waar je bent en waar je naartoe moet. Met 100% Rotterdam mis je niets van deze ‘ruwe diamant”.

Inclusief navigatie‐app
De reisgids 100% Rotterdam is inclusief 100% navigatie‐app. Met deze app voor je smartphone volg je live je weg door de stad. Op de kaart zie je waar je op dat moment staat en welke 100% adressen er in de buurt liggen. De app is te downloaden voor iPhone en Android en offline te gebruiken.

De gids is te krijgen vanaf februari 2014 voor €12,95. Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.