Hoe zien buitenlanders ons als toerist?

Nederlandse toeristen nemen nog steeds massaal hagelslag, kaas en pindakaas mee op vakantie. Dat blijkt uit een onderzoek van Vouchercloud. De winter moet nog beginnen, maar sommige vakantiegangers hebben de eerste vakantieplannen voor de zomer van 2014 al gemaakt. De Nederlandse reiziger is slim en weet al jaren hoe je online reizen vergelijkt en zo veel geld kunt besparen. Het buitenland ziet Nederlanders bovendien als zuinig, direct en nuchter. Vouchercloud heeft nog meer statistieken verzameld en bij elkaar gebracht in één infographic: Nederlanders op vakantie.

Dankzij ons open en vriendelijke uiterlijk kunnen we onze medelanders vaak overal herkennen. Maar kan de Nederlandse toerist zichzelf ook herkennen in het gemiddelde reisgedrag? Zo blijkt dat we bijna drie keer per jaar op vakantie gaan, dat veertig procent van de Nederlanders eigen producten als hagelslag, kaas en pindakaas meeneemt, en dat we zo’n negen dagen wegblijven als we lekker op vakantie gaan.

Vouchercloud.nl houdt aanbiedingen, kortingscodes en vouchers bij van duizenden merken en winkels. Via de site en via de app kan iedereen honderden euro’s besparen op bijvoorbeeld hun reis of vakantie volgens de organisatie. ‘Zo betaalt de echte Nederlander niet te veel bij bedrijven als KLM, Corendon, Centerparcs en Cheaptickets’.

De infografiek van Vouchercloud.

De infografiek van Vouchercloud.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.