KLM inspireert twitterende reizigers

Vind nu alle hotspots van Amsterdam die KLM-medewerkers delen via hun nieuwe twitter-account. Foto: Sander Lindenburg.

Vind nu alle hotspots van Amsterdam die KLM-medewerkers delen via hun nieuwe twitter-account. Foto: Sander Lindenburg.

KLM is met een nieuw twitter-account begonnen: @KLM_LocalEyes. De bedoeling is dat medewerkers van de vliegtuigmaatschappij reizigers gaan inspireren met reistips. Het account gaat beginnen met de stad Amsterdam. De hele week twitteren KLM-medewerkers over hun favoriete restaurants, hotels en exposities in onze hoofdstad. Daarnaast kom je meer te weten over lokale gebruiken en komen er grappige weetjes voorbij. Het is de bedoeling dat mensen die dit account volgen zo geïnspireerd raken, dat ze een reis naar de desbetreffende stad boeken. KLM deed onderzoek en vond dat 62 procent van de Twitteraars geïnteresseerd is in andere landen en culturen, en 55 procent in reizen. Ze zoeken op Twitter naar activiteiten, hotels, uitgaansgelegenheden en reisbestemmingen.

Je kan alle foto’s en tips bekijken op deze kaart. Als je geen twitter hebt kun je de tips ook op de website bekijken, hier vind je ook meer informatie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.