Nieuwe camera voor outdoor avonturen

De nieuwe Mio camera is geschikt om mee te nemen op al je outdoor vakanties.

De nieuwe Mio camera is geschikt om mee te nemen op outdoor vakanties.

Als je een fan bent van actieve vakanties heb je soms moeite met het vinden van een goede camera. Je wil namelijk je vakantiemomenten wel kunnen vastleggen, maar het liefst zonder je dure camera te beschadigen. Daar heeft MiTAC iets op gevonden. Ze hebben namelijk de Mio MiVue M350 gelanceerd. Dit is volgens de producent een krachtige, waterdichte, lichtgewicht actiecamera, om elk outdoor actiemoment vast te leggen. De camera, ontwikkeld voor sportievelingen en outdoor avonturiers, legt met een groothoek van 170 graden videobeelden van 1080 pixels vast onder elke weersomstandigheid.

Compact & volledig waterdicht
De M350 is gemakkelijk mee te nemen door zijn gewicht van slechts 130 gram. De compacte camera is voorzien van een IPX8 waterdichte behuizing waarmee een uur lang tot wel drie meter onder water kan worden gefilmd, zonder dat er een hoes of extra accessoires nodig zijn. De bijgeleverde oplader is ook waterdicht, waardoor de camera kan worden opgeladen terwijl je bijvoorbeeld in de regen op een motor rijdt en je zonder onderbrekingen kunt blijven filmen.

Slimme trilfunctie
De M350 is ook uitgerust met een trilfunctie, waarmee de camera laat weten wanneer er gefilmd wordt. Zelfs met een helm is de gebruiker er van verzekerd dat het toestel daadwerkelijk videobeelden opneemt. Alle extreme avonturen worden in HD weergegeven om ze vervolgens direct te kunnen delen met vrienden via social media.

Na zonsondergang
Dankzij de lens met een groot diafragma laat de M350 meer licht binnen, waardoor zelfs in donkere omstandigheden heldere beelden kunnen worden vastgelegd. Dus ook voor avonturiers die pas na zonsondergang in actie komen, lijkt de M350 een ideale partner. De 170° groothoeklens neemt een breed gezichtsveld en een ruime achtergrond op, waardoor het perspectief wordt gemaximaliseerd. Zelfs als de temperatuur zakt tot onder -10°C blijkt de M350 nog te presteren.

Meerdere bevestigingsmogelijkheden
De MiVue M350 wordt geleverd met meerdere bevestigingsmogelijkheden, waardoor de camera op elk type fiets of motor gemonteerd kan worden. Dankzij de universele elastieken bevestigingsband past het toestel veilig op een helm of aan een arm, om handenvrij te kunnen filmen. Dankzij de “snelontgrendeling” kan je het toestel heel eenvoudig uit één van de meegeleverde bevestigingen schuiven, om het snel ter hand te nemen wanneer dat nodig is.

Belangrijkste functies van de Mio MiVue M350
• Full-HD video opname kwaliteit van 1080 pixels
• Zowel het toestel als de oplader zijn waterdicht
• Compact en lichtgewicht ontwerp
• Trilfunctie om video opname aan te duiden
• 170° groothoekcamera gezichtsveld
• Inclusief meerdere eenvoudige bevestigingsmogelijkheden

MiVue M350 belangrijkste technische specificaties
• Gewicht: 106 gram. Met houder: 129 gram
• Afmetingen (LxBxH) – 108 x 35 x 37 mm
• Batterij: oplaadbaar voor gebruik tot twee uur. Komt met externe acculader.
• Beeld instellingen: Lichtmeting, witbalans, belichtingscorrectie, scherpte, contrast, verzadiging
• Beeldresolutie: HD 1920 x 1080 pixels
• Opslag: MicroSD kaart SDHC van 32GB (niet inbegrepen)

Beschikbaarheid
De Mio MiVue M350 is beschikbaar in de winkel en via de e-shop van Mio tegen een consumentenadviesprijs van € 199,-. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.