Piste nabij appartement: ski-in-out

Wintersport. Foto: Elkedagvakantie

Wintersport. Foto: Elkedagvakantie


Pierre & Vacances maakt het skiërs nog gemakkelijker door zogenoemde Ski-in Ski-out residenties in te voeren. Hierbij kun je vanuit je accommodatie direct in je ski’s te stappen om je naar de skilift te begeven, als een soort piste aan huis. En na een lange dag in de sneeuw, ski je gewoon weer lekker terug richting eigen voordeur. Het merendeel van de residenties beschikt over een speciale ruimte direct aan de piste waarin de skimaterialen in kluisjes kunnen worden opgeborgen. Zo heb je alle spullen direct aan huis.

Een aangename bijkomstigheid van het Ski-in Ski-out concept is het bewonderen van je mede-vakantiegangers die voorbij je chalet naar beneden roetsjen en hier en daar een sneeuwvlokje op de ramen achterlaten. Bovendien zijn de lange rijen voor de bergrestaurants verleden tijd, met Ski-in Ski-out beschik je immers over je eigen keuken op de pistes.

Pierre & Vacances biedt met 34 Ski-in Ski-out residenties op een totaal van 60 residenties in de Alpen en de Pyreneeën een ruime keuze aan wintersport comfort. De meeste van deze residenties hebben 3 of 4 sterren met een breed aanbod aan services en compleet uitgeruste appartementen. Met Pierre & Vacances is sneeuwpret bovendien gegarandeerd. Het merendeel van de residenties ligt namelijk op 1800 meter hoogte. Voor degenen die nog niet helemaal stevig in de ski’s staan, is het mogelijk skilessen te volgen bij de Ecole de Ski Français (ESF).

Ski-in Ski-out is te vinden bij de volgende residenties:
 Résidence Atria-Crozats**** – Avoriaz
 Résidence Le Mont Soleil*** – Plagne Soleil
 Résidence Les Néréïdes**** – Belle Plagne

Pierre & Vacances is een merk van de Pierre & Vacances Center Parcs Group. Opgericht in 1967, is de Pierre & Vacances Center Parcs Group Europese volgens eigen zeggen marktleider in vakantieverhuur. Het totale aantal accommodaties bestaat uit bijna 50.000 appartementen en bungalows in Europa. In 2011/2012 realiseerde de groep een omzet van 1419 miljoen euro en verwelkomde 7,5 miljoen bezoekers. Meer informatie op: www.pierreetvacances.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.