Robbie Williams sluit wintersportseizoen af

Bijzonder concert met Robbie Williams in de sneeuw.

Bijzonder concert met Robbie Williams in de sneeuw.


Robbie Williams sluit samen met zijn Big Band op zaterdag 3 mei 2014 het wintersportseizoen in de lifestyle-bestemming Ischgl (Tirol, Oostenrijk) af met een openluchtconcert op de skipiste van de Idalp (2.300 meter). Robbie en zijn voltallige Big Band zullen tijdens het Top of the Mountain Concert nummers van zijn nieuwe nummer 1 album ‘Swings Both Ways’ ten gehore brengen. Zo kunnen wintersportfans meezingen met klassiekers als ‘Minnie The Moocher’, een nieuwe versie van ‘Supreme’ en zijn laatste hit ‘Go Gentle’. De charismatische zanger heeft 17 Brit-Awards op zijn naam staan, meer dan 70 miljoen albums verkocht en een vermelding in het Guinness Book of World Records verworven door de verkoop van 1,6 miljoen concertkaarten binnen een dag.

Ischgl heeft inmiddels een grote naam opgebouwd met de gratis Top of the Mountain concerten aan het begin en einde van het winterseizoen. Artiesten als Elton John, Kylie Minogue, Melanie C, Pink, Tina Turner, Alanis Morissette, Sugababes, Sting, Alicia Keys, The Killers, Mariah Carey, Deep Purple en Nickelback gingen Robbie Williams voor. Ischgl verwacht tijdens deze Top of the Mountain Closing concert meer dan 20.000 muziek- en wintersportliefhebbers.

Het concert begint om 13.00 uur op de skipiste van de Idalp. Entree is gratis voor iedereen met een geldige liftpas. Naast de weekpassen zijn er ook één-, twee- en driedaagse passen beschikbaar. De voorverkoop van dagpassen à € 115,00 per persoon start op 7 april 2014 op basis van beschikbaarheid. Een twee- of driedaagse skipas is alleen te verkrijgen met de Paznaun-Ischgl Sammaun Guest Card en kosten € 125,- en € 135,- per persoon. Meer informatie op www.ischgl.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.