Sneeuw in Ischgl


Hoewel de Telegraaf vanmorgen nog schreef (met droevige foto er bij) van wintersporters die met hun latten in het gras stonden, is de situatie bij het Oostenrijkse Ischgl goed. Dat blijkt uit bijgaande video van de site Wintersporters. Citaat uit het Telegraaf-verhaal:

Vanaf komend weekeinde gaan weer honderdduizenden Nederlanders op skivakantie. Waar de sneeuwhoogten afgelopen jaren amper een thema waren, kijkt men nu tegen groene hellingen aan en fluiten de vogels of het voorjaar is. Dat de meeste pistes gewoon geopend zijn, is vooral te danken aan kunstsneeuw. Skigebieden hebben afgelopen jaren honderden miljoenen geinvesteerd in sneeuwkanonnen, wat zich nu uitbetaalt. Vroeger zou in een vergelijkbare situatie op hooguit een kwart van de pistes geskied kunnen worden, aldus kenners.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.