Stem op de beste pretparken

De entree van Europapark in Duitsland.

De entree van Europapark in Duitsland.


Zoals de je Top 2000 hebt voor muziekfanaten zijn er ook de jaarlijkse Diamond Awards voor liefhebbers van pretparken en dierentuinen. Bent u zo iemand? Dan kunt u nog de hele maand van december 2013 stemmen op wat volgens u het beste pretpark is.

Meer informatie: In totaal zijn er 19 verschillende categorieën, waarop de mensen hun stem kunnen uitbrengen. Een vakjury bepaalde welke finalisten het tegen elkaar zullen opnemen. De stemmen worden verzameld op basis van uniek IP, er is geen registratie (meer) nodig om te stemmen; dit werd besloten na rondvraag bij de parken. In 1 stemronde zal worden bepaald wie wint. Die winnaars worden pas tijdens de Paasvakantie op een speciaal evenement in Plopsaland De Panne bekend gemaakt.
Tot het einde van de Kerstvakantie kunnen de bezoekers hun stem uitbrengen. Stemmen kan hier: www.diamondthemeparkawards.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.