Tuin-expo ook in Haarlemmermeer

Beeld van de tuinbeurs in 2013.

Beeld van de tuinbeurs in 2013.


Je hoofd staat er natuurlijk nog niet naar, eerst winter, dan pas weer denken over wat er in de tuin komt. Maar wie toch graag uitzicht op de lente houdt: In Expo Haarlemmermeer wordt van 28 tot en met 30 maart 2014 de eerste editie van de Lente TUIN en Woon Beurs gehouden. De nieuwste lentetrends voor huis en tuin worden gepresenteerd door tientallen exposanten. Eerder werden er al Lente TUIN en Woon beurzen georganiseerd in Goes en Zwolle. Deze succesvolle formule start in 2014 ook bij Expo Haarlemmermeer.

Voorjaarsinspiratie
Bezoekers vinden hier niet alleen alles op het gebied van tuinen, zoals hoveniers, tuinarchitecten, bloembollen, tuingereedschap, fonteinen, speeltoestellen, barbecues en tuinverlichting, maar ook alles voor in huis. Zo staat er stands met meubilair, antiek, brocante, woonstyling, keukens en kunst.
Bij eerdere edities in Goes en Zwolle waren vooral de stands waar geïnteresseerden een ontwerp konden laten maken erg populair. Deze optie biedt de Lente TUIN en Woon Beurs ook in Expo Haarlemmermeer. Verder kunnen bezoekers allerlei workshops, lezingen en demonstraties volgen en bijwonen.

Meer informatie
De Lente TUIN en Woon Beurs is vrijdag 28 maart te bezoeken van 11.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 29 en zondag 30 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar op de website, vanaf € 7.00 per persoon. De Lente TUIN en Woon Beurs biedt daarnaast een lente arrangement van € 20,00 voor twee personen, inclusief entree, parkeren, koffie met iets lekkers en een zakje tuinzaden. Meer informatie op www.lentetuinenwoonbeurs.nl.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.