Verblijven in een kasteel

Als je altijd al eens in een kasteel hebt willen slapen, dan kan dat nu in Friesland. Foto: AanZee.nl

Als je altijd al eens in een kasteel hebt willen slapen, dan kan dat nu in Friesland. Foto: AanZee.nl

Als je er altijd van gedroomd hebt om ooit eens in een kasteel te overnachten, dan is nu je kans. Aan Zee heeft namelijk een nieuw vakantiehuis: Vakantieverblijf Landgoed Op ‘e Wier. Dit kasteel combineert modern comfort met de sfeer van oude adel en biedt uitzicht op het Friese Merengebied. Het vakantieverblijf ligt aan de Aldfaers Erfroute, op loopafstand van museumdorp Allingawier. Hier vind je een stuk geschiedenis over een bijzonder deel land in eigen land: Friesland.

Nostalgisch en modern
Het kasteel biedt met twee woonlagen slaapplek aan acht personen en is voorzien van een woon- / eetkamer met open keuken, vier slaapvertrekken en een badkamer. Het kasteel heeft zowel van buiten als binnen een nostalgische uitstraling horend bij de Gouden Eeuw, maar door de Wi-Fi en moderne apparatuur mis je geen enkel aspect van het moderne leven. In de achtertuin bevindt zich een jacuzzi voor ontspanning en het uitzicht over natuurgebied ‘De Friese Meren’ draagt hier zeker aan bij.

Rust en ruimte
Voor wie op zoek is naar rust en ruimte, is Friesland een perfecte locatie. Je vindt hier uitgestrekte weilanden, veel water en bossen voor wandelingen. Het echte Friesland is te beleven in de merenrijke Zuidwesthoek, daar vormen de vier dorpen Exmorra, Allingawier, Ferwoude en Piaam een museumroute. Vakantieverblijf Landgoed Op ‘e Wier ligt aan deze Aldfaers Erfroute, die 25 kilometer cultuur-historie laat zien in de vorm van gerestaureerde en oorspronkelijk ingerichte historische panden, ambachten en gebruiksvoorwerpen.

Vanaf € 790,- verblijf je met 8 personen een lang weekend in Landgoed Op ‘e Wier. Het landgoed is boekbaar via de website, hier vind je ook meer informatie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.