Vier dagelijks winterfeest in Madurodam

De winnaar van de loting mag aan het eind van de dag de lichten aandoen in Madurodam.

De winnaar van de loting mag aan het eind van de dag de lichten aandoen in Madurodam.

Tijdens de kerstvakantie kun je dagelijks winterfeest vieren in Madurodam. Van 21 december t/m 5 januari is het park helemaal in de wintersfeer. Het wordt een typisch Hollands feest en er is voor jong en oud van alles te doen en te beleven. Hoogtepunt is het aansteken van de 33.000 lichtjes van Madurodam. Dagelijks bepaalt een loting onder de jongste bezoekertjes wie de Grootste Lichtknop van Nederland die dag mag omzetten en daarmee de lichtjes van Madurodam mag aansteken. Het speciale winterprogramma start om 15.30 uur en duurt tot 19.30 uur.

Lichtjes
Als de duizenden lichtjes aan gaan heerst er een bepaalde sfeer in Madurodam. De inwoners van Madurodam, de Madurodammertjes, vertellen spannende winterverhalen. Er is een schaatsbaantje voor de kinderen en gezellige blokhutten waar warme chocolademelk, vers gebakken stroopwafels en erwtensoep worden bereid. Rondleidingen door het park en kinderorkesten die muziek maken, maken het programma af. Het winterfeest wordt afgesloten met een lampionnenoptocht voor de kinderen.

Eet je mee?
In het Panorama wintercafé word je vanaf 17:00 uur uitgenodigd om aan tafel mee te komen eten. In een gezellige winterse sfeer kun je genieten van een heerlijke stamppot en er zijn frietjes met een snack voor de kinderen.

Madurodam Familie- en Vriendenticket
Tijdens het winterfeest krijg je extra korting. Je kan met zijn vieren voor € 40 het park binnen. Koop je tickets op de website, hier vind je ook meer informatie.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.