Vier rijkelijk vakantie op Curaçao

Je kunt nu een week als een celebrity vakantie vieren op Curaçao.

Je kunt nu een week als een celebrity vakantie vieren op Curaçao.

Als je op vakantie gaat wil je natuurlijk verwend worden. Je kunt nu op Curaçao wel erg in de watten gelegd worden. Als je altijd gedroomd hebt van een vakantie op een tropisch eiland met privé chauffeur, persoonlijke butler en eigen boot met kapitein in een luxe 5-sterren resort, dan komt deze droom nu wel heel dichtbij. Het luxe Santa Barbara Beach & Golf Resort biedt tijdens de Masters of LXRY Fair, de beurs voor de nationale en internationale luxe-industrie, bezoekers een exclusieve en unieke VIP Experience aan die normaal alleen is weggelegd voor celebrities. De te boeken experience laat je een week lang, 24 uur per dag, genieten van een heuse sterrenstatus en exclusieve privileges.

Het Resort
Niet alleen is Curaçao de ideale bestemming als je op zoek is naar zon, zee en cullinaire ervaringen. Het Santa Barbara Beach & Golf Resort op Curaçao biedt genoeg activiteiten en ontspanning voor een leuke vakantie. Het resort ligt ingesloten tussen de Caribische Zee, de Santa Barbara plantage – met een 18-holes championship golfbaan – en de natuurlijke baai ‘Het Spaanse Water’. Geniet van het langste witte zandstrand van het eiland met een cocktail in de hand of van een culinair feest in één van de drie upscale restaurants. Het VIP Experience Arrangement is te boeken voor € 1 .669,- per nacht op basis van 2 personen en 7 nachten.

Het VIP experience pakket bevat:
• 7 overnachtingen in onze luxe Royal Suite (130m2)
• Privé-keuken
• Persoonlijke butler
• 1 dag auto met privé-chauffeur
• 1 dag privé-boot van Ocean Encounters met kapitein
• Onbeperkt golf, tennis, duiken en snorkelen
• Awaken Spa 1/2 dag arrangement voor 2 personen
• Privé-diner voor twee op het strand
• Foto-sessie (4 uur) om u te fotograferen terwijl u vakantie viert als een beroemde film-ster

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.