Wat te eten in Amsterdam?

De recensie van de Smaak van Amsterdam van Bakers en Roasters.

De recensie van de Smaak van Amsterdam van Bakers en Roasters.Foto: De Smaak van Amsterdam


Als je naar een wereldstad op reis gaat, dan wil je graag weten waar je goed kunt eten. Dat geldt dan natuurlijk ook voor Amsterdam. Misschien dat wij als Nederlanders er niet zo vaak uit eten gaan, maar toeristen ongetwijfeld wel. En daar komt het goede werk van Karin om de hoek kijken. Zij houdt de site de Smaak van Amsterdam bij. Ze schrijft over zichzelf: “Mijn naam is Karin, 26 jaar en ik woon in Amsterdam. Naast mijn werk ga ik graag met vrienden lunchen, een drankje doen en lekker eten. Maar waar? Soms wil je wel eens ergens anders naartoe dan het Gerard Dou plein in de Pijp of de 9 straatjes in het centrum. En daarvoor is deze blog. Ben op je op zoek naar een lunchtentje, wil je ergens anders eens een kopje koffie doen? Ik zoek de leuke plekken op. Omdat ik in Amsterdam Oost woon zal dat mijn uitvalsbasis zijn, maar geloof me er is echt meer dan de Pijp en Oud West. Zo hoef jij niet meer op zoek en dat is natuurlijk wel zo relaxed! Daarnaast houd ik ook erg van uit eten gaan, uitgebreid, maar soms ook simpel. Mijn favoriete restaurants zullen daarom ook de revue passeren. Restaurants voor studenten, maar ook als er bijvoorbeeld wat te vieren valt.” Naast de beoordelingen plaatst ze bij elk horecabezoek ook (creatieve) foto’s.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.