Webazine frankrijk.nl gelanceerd

Het nieuwe online magazine frankrijk.nl alle reistips op een plaats verzamelen, zodat je niets meer kwijtraakt.

Het nieuwe online magazine frankrijk.nl wil alle reistips op een plaats verzamelen, zodat je niets meer kwijtraakt.

Je kent het wel, je ziet een enorm leuke tip in een tijdschrift of de krant en daar wil je wat mee doen op vakantie. Je bewaart hem aan je prikbord of in een mapje, maar als het moment daar is ben je het altijd kwijt. Uit die frustratie is het webazine frankrijk.nl begonnen. Dit is een nieuw online magazine met reistips voor Frankrijk. frankrijk.nl combineert het prettige wegdroom-gevoel van een glossy reisblad met een praktische online verzameling van de leukste adresjes in Frankrijk.

Anders
“Geen oubollige locaties of standaard toeristische informatie, op frankrijk.nl kun je rekenen op verrassende en eigentijdse inspiratie. Alle adressen zijn geselecteerd op sfeer, lifestyle en authenticiteit en het fijnste: je hebt ze altijd bij de hand,” aldus hoofdredacteur Nicky Bouwmeester. frankrijk.nl is namelijk altijd en overal te raadplegen. Vóór, tijdens en na de reis. Op de computer, via smartphone of tablet. Handig is ook de interactieve frankrijkmap, waarin je je favoriete artikelen opslaat. Elk adres wordt vervolgens automatisch op de kaart gezet.

Formule
frankrijk.nl heeft een redactionele formule. Het webazine inspireert met insidertips, reisreportages en interviews, aangedragen door ervaren reisreporters, gastbloggers, bijzondere Fransen en Nederlanders die een gebied goed kennen. Er zijn vijf hoofdrubrieken; Ontdekken, Zien&Doen, Slapen, Eten&Drinken, Ontmoeten. De artikelen kunnen direct worden gedeeld via social media (Twitter, Facebook en Pinterest).

Inspiratie
frankrijk.nl is het initiatief van drie vrouwen met een passie voor Frankrijk. Josee Schouten (oprichter en uitgever) is voormalig mede-eigenaresse van Het Frankrijk Huis. Nicky Bouwmeester was tien jaar lang hoofdredacteur van En France magazine en houdt vanuit Parijs in de gaten wat er hip, bijzonder en nieuw is in Frankrijk. Carole Gölitz (marketing) is Française en als voormalig adjunct-directeur van Het Frans bureau voor Toerisme kent ze alle leuke plekken van het land. “We willen graag de vriendin zijn die alvast een voorselectie heeft gemaakt van leuke reistips voor je volgende Frankrijktrip. Want dat is onze missie: inspireren, delen en verbinden” aldus Josee Schouten.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.