Zwolse ondernemers geven vakantiedeals

Op Weflycheap vind je de goedkoopste vliegdeals bij elkaar.

Op Weflycheap vind je de goedkoopste vliegdeals bij elkaar.

Zwolse ondernemers hebben een nieuwe website gelanceerd die het heel makkelijk moet maken om erg voordelige vakantiedeals te vinden. De website, WeFlyCheap.nl, geeft je ook persoonlijk reisadvies als je specifieke wensen hebt. WeFlyCheap toont uitsluitend combinaties van bestemmingen én vakantiedata die voor een voordelige prijs te boeken zijn. Hierdoor draait WeFlyCheap het traditionele model, waarbij de klant al denkt aan een bepaalde bestemming op een bepaald moment, volledig om. Er worden zowel losse vliegtickets als complete vakanties gepubliceerd: dat kan van een vliegticket naar Tokyo tot een rondreis in Turkije zijn.

Acties
De eerste weken na de lancering zijn er verschillende acties: zo worden er bijvoorbeeld vliegtickets en waardebonnen weggegeven en is er een actietarief van 29.95 voor een persoonlijk reisadvies. Met een persoonlijk reisadvies boek je volgens de ondernemers ‘altijd de goedkoopst mogelijke vakantie op dat moment’.

Low cost vliegen binnen Europa
WeFlyCheap heeft een aparte corner met goedkope tickets binnen Europa voor onder de 50 euro.
Het vinden en plaatsen van vakantiedeals kost veel tijd. Daarom maakt WeFlyCheap gebruik van de kracht van de community: slimme tipgevers worden bij het doorgeven van een goede vakantiedeal beloond via het loyaliteitsprogramma Club Flying Cheap.
WeFlyCheap is opgericht door twee jonge ondernemers uit Zwolle die passie hebben voor het vinden van extreem goedkope vakanties. “We zijn de eerste binnen de reisbranche die de kracht van de community inzet, om zo de beste prijzen voor elke vakantie inzichtelijk te maken. Door het belonen van goede tips creëren we samen het meest complete aanbod aan goedkope vakanties. Together, WeFlyCheap!”

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.