Win een nacht in de bossen

Natuurmonumenten geeft vijf kinderen de kans om een nacht in de natuur te winnen.

Natuurmonumenten geeft vijf kinderen de kans om een nacht in de natuur te winnen.

Voor sommige kinderen is het een droom: Een nacht kunnen doorbrengen in de natuur. Natuurmonumenten biedt iedereen tussen de 8 en 12 jaar de kans om een spannende avond en nacht te winnen. Tijdens de donkere nacht ga je dwalen door het bos en luister je naar alle vreemde geluiden om je heen. Daarnaast ga je sterren kijken en worden er verhalen verteld rond het kampvuur. Daarna is het tijd om de tent in te kruipen en je slaapzak op te zoeken. Natuumonumenten en het Openluchtmuseum zijn op zoek naar 5 kinderen met lef, tussen de 8 en 12 jaar, die op 14 december een nacht gaan overleven in de bossen van Nationaal Park Veluwezoom. Per kind mag 1 begeleider mee. Om mee te doen moet aangeven waarom juist jij mee zou moeten. Reageer vóór 5 december! De vijf winnaars krijgen automatisch bericht. Ga naar de website om mee te doen.

Win je niet? Dan zijn er nog genoeg andere activiteiten in december. Kijk hier voor meer informatie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.