100% promotie voor Rotterdam

De nieuwe 100% gids van Rotterdam.

De nieuwe 100% gids van Rotterdam.


Rotterdam verdient een plek in het rijtje New York, Londen en Parijs. Mo’Media, uitgever van reisgidsen, wil daar een bijdrage aan leveren. Vanaf 1 maart beginnen ze een voorjaarsactie waarbij iedereen die een 100% reisgids koopt, gratis 100% Rotterdam (waarde: 12,95 euro) er bij krijgt.

“Met 100% Rotterdam op zak ontdek je de stad in no time. Drie wandelroutes leiden je langs highlights én de leukste adressen volgens de locals. De bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn overzichtelijk gerangschikt per stadsdeel. Voor ’s avonds zijn er uitgaanstips voor iedereen en comfortabele hotels voor elk budget. En met de handige plattegronden vind je altijd weg. Inclusief gratis 100% app voor je smartphone”, zo schrijft de uitgever over de nieuwste gids.

Inmiddels zijn er 35 stedengidsen en 28 landen- en regiogidsen verkrijgbaar in de 100% serie. Ga voor een compleet overzicht naar www.100procenttravel.com.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.