ACSI Eurocampings vergroot zoekgemak

Vakantie in Kroatië. Foto: ACSI

Vakantie in Kroatië. Foto: ACSI


De vernieuwde website Eurocampings.eu van ACSI is gelanceerd. “De meest uitgebreide campingzoekmachine van Europa is gebruiksvriendelijker geworden en het nieuwe design oogt frisser en rustiger. Daarnaast zijn er nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Het is voor de Europese kampeerder nog makkelijker geworden om een camping te vinden die aan zijn/haar wensen voldoet”, zo prijst de organisatie zelf de vernieuwing.

Jaarlijks gebruiken 10 miljoen Europese kampeerders Eurocampings.eu om zich te oriënteren op hun kampeervakantie. Met ruim 9.800 campings, 13 talen en ruim 200 voorzieningen (waarop ACSI jaarlijks inspecteert) krijgt de kampeerder een uitgebreid en betrouwbaar campingaanbod gepresenteerd. Eurocampings.eu heeft de ambitie om ook in de toekomst de beste campingzoekmachine van Europa te blijven. Daarom is een traject gestart waarin de site compleet onder de loep is genomen.

In het vernieuwingstraject heeft jarenlange ervaring een rol gespeeld en is onderzoek gedaan onder ruim 12.500 Europese kampeerders. De nadruk ligt (ook) op de vernieuwde website op ‘de Europese kampeerder eenvoudig en snel een camping laten vinden’. Via de zoekbox kan op land, regio, plaats of campingnaam worden gezocht. Wanneer een term niet exact voldoet, worden suggesties gegeven. Of ligt er in de betreffende plaatsnaam geen camping? Dan worden de dichtstbijzijnde campings getoond. Ook kan er via het kaartmateriaal gezocht worden. Kampeerders kunnen hierop in- en uitzoomen en zien meteen welke campings er in het gebied liggen.

Met de nieuwe functie ‘campings vergelijken’ is in één oogopslag duidelijk wat de verschillen zijn tussen de voorzieningen bij de geselecteerde campings. Ook zijn er vele thema’s aanwezig waarop de kampeerder kan zoeken.
Ook na de lancering zal de ‘oude’ Eurocampings.eu nog enige tijd te bezoeken zijn. De vernieuwde Eurocampings.eu wordt na lancering nog verder geoptimaliseerd. Het is voor kampeerders mogelijk om feedback over de site achter te laten via de feedbacktool. De vernieuwde website is te bereiken via: www.eurocampings.eu.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.