Drenthe krijgt zijn eigen kortingskaart

Pret in Speelstad Oranje

Pret in Speelstad Oranje


Vanaf dit jaar is de Drentse Kortingskaart gelanceerd. Met deze voordeelkaart kunnen toeristen in Drenthe genieten van kortingen op meer dan 100 dagjes uit. Dagje Plopsa, Speelstad Oranje of het Hunebedcentrum? Of heerlijk zwemmen, spelen of actief de natuur in. Alles is mogelijk met kortingen tot 50%. Er zijn aanbiedingen in verschillende categorieën: attractieparken, dierenparken, musea, actief, spelen, wellness, water, restaurants en logies.

De Drentse Kortingskaart is geheel 2014 geldig en kost € 10,-. De kaart is volgens de initiatiefnemers aantrekkelijk doordat deze te gebruiken is door maximaal 2 volwassenen met 3 kinderen. Naast aanbiedingen die het gehele jaar geldig zijn, zullen ook tijdelijke kortingsacties mogelijk worden gemaakt. Daarnaast kan voordelig gebruik worden gemaakt van het Openbaar Vervoer. Bij aankoop van één Dal-Dagkaart reizen de tweede volwassene en maximaal 4 kinderen tot en met 11 jaar gratis mee.

De kaart is online te bestellen op www.drenthekorting.nl of te koop bij de VVV, hotels, 
bungalowparken en campings in Drenthe en omgeving.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.