Engels ontbijt in hartje Frankrijk

Engels ontbijten met worst en spek in de Franse bergen.

Engels ontbijten met worst en spek in de Franse bergen.


Enige eigenwijsheid kan de Fransen niet ontzegd worden. Ze varen vooral hun eigen koers, of het nu om muziek of voedsel gaat (denk aan de verplichte percentages Franse chansons op de radio). Maar ja, welk land doet dat niet? Bij het Franse Pierre & Vacances denken ze daar toch anders over. Want naast een plateau zeevruchten hebben ze ook een English breakfast en een Amerikaans ontbijtbuffet.

“We bieden dit aan vanwege de grote clientèle vanuit met name Engeland, Nederland, Rusland en België”, aldus een woordvoerder van Pierre & Vacances. De Pierre & Vacances Center Parcs Group omvat 5 toeristische merken: Pierre & Vacances met de twee labels Premium en Villages Clubs, Maeva, Center Parcs, Sunparks, Adagio en het Adagio Access assortiment. Het totaal aantal accommodaties bestaat uit bijna 50.000 appartementen en bungalows op 300 locaties in Europa. In 2012/2013 verwelkomde de groep bijna 7,5 miljoen bezoekers en realiseerde een omzet van 1.307 miljoen euro.

Pierre & Vacances focust onder andere op het culinaire aspect. Ontbijten wordt gemakkelijk gemaakt dankzij de ontbijtservice die iedere ochtend verse producten bezorgt, waaronder warme en koude dranken, zoete en hartige broodjes en diverse soorten beleg. Ook warme maaltijden worden door Pierre & Vacances persoonlijk bezorgd via een traiteurservice. Voor diegenen die hun boodschappenmand graag zelf samenstellen, biedt Pierre & Vacances Premium de mogelijkheid online boodschappen te doen.

Een selectie van de Pierre & Vacances Premium residenties beschikt over een eigen restaurant waarin gekozen kan worden voor een half- of volpension inclusief Amerikaans ontbijtbuffet, lunch en diner gedurende het hele verblijf. Indien maaltijden tegelijk met de accommodatie worden gereserveerd, is men altijd verzekerd van een goede plek. Om een idee te geven van de prijzen die daarmee gemoeid zijn: Het Breakfast Premium – 1 week package voor 4 personen : 98 euro en het English Breakfast Premium – 1 week package voor 4 personen : 106 euro (hier zitten dan als extra hartige producten bij). Meer informatie op: www.pierreetvacances.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.