Floortje in de wildernis

Beeld uit de eerste aflevering van 'Floortje naar het eind van de wereld'

Beeld uit de eerste aflevering van ‘Floortje naar het eind van de wereld’


Gisteren nog gezien? De uitzending van Floortje Dessing in de wildernis van Nieuw-Zeeland? Het boeiendste is het interview dat ze heeft met de vrouw van het echtpaar dat 20 jaar geleden besloot om gezamenlijk twee dagen wandelen van elke beschaving af te wonen. Het blijkt helemaal niet zo leuk om met de man samen te wonen: “Als er ruzie is heeft hij altijd gelijk en er is niemand die partij voor je kiest”, zo schetst ze de situatie. “Gelukkig dat hij niet dronk of me sloeg”, voegt ze er aan toe. De twee hebben elk een boek geschreven waarin ze de leefomstandigheden schetsen. Helaas is het niet meer mogelijk (sinds 1 januari) om de uitzendingen van Uitzending Gemist te embedden, dus u zult zich zelf hierheen moeten spoeden om het programma te bekijken.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.