Garmin komt met nieuwe outdoor handheld

GPSMAP 64, Standard View, UNTIED STATES

De nieuwe GPS handheld helpt je tijdens een actieve vakantie.

Vakantiegangers die graag bergbeklimmen, geocachen en outdoor activiteiten ondernemen hebben nu een nieuwe helper. Garmin introduceert de GPSMAP 64 serie, een nieuwe variant op de populaire outdoor handheld. De serie van robuuste outdoor toestellen is uitgerust met een quad helix antenne en GPS/GLONASS ontvanger, een voor outdoor geoptimaliseerd display, dubbel batterij systeem en smartphone connectiviteit voor LiveTrack en Smart aankondigingen.

Outdoor
“Voortbordurend op de populariteit van de GPSMAP serie, verbetert de nieuwe GPSMAP 64 de functionaliteit van het top toestel nog verder”, vertelt Dennis Herremans, Product Manager Garmin Nederland. “De GPSMAP 64 is ideaal voor veeleisende outdoor mensen, onafhankelijk of het nu hun eerste GPS voor in de hand is of dat Garmin al een essentieel onderdeel is geworden van hun uitrusting. De GPSMAP 64 combineert vertrouwde Garmin technologie met het gemak van een toestel dat verbonden is en dat mensen al kennen.”

Verbetering
De GPSMAP 64 serie heeft een hooggevoelige GPS en GLONASS ontvanger met een quad helix antenne voor een superieure ontvangst. Door de toevoeging van GLONASS satellieten heeft het toestel circa 20% sneller een positiebepaling dan alleen met GPS. Dit zorgt ervoor dat gebruikers snel hun positie vast kunnen stellen en precies weten waar ze zijn, zelfs diep in het bos.

De nieuwe GPSMAP 64 serie is vanaf februari 2014 verkrijgbaar. De GPSMAP 64 heeft een verkoopadviesprijs van €299, de GPSMAP 64s € 399 en de GPSMAP 64st € 469.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.