Actie: Gratis naar de motorbeurs

Er is een verkiezing van de grid-girls.

Er is een verkiezing van de grid-girls.


Van donderdag 20 tot en met zondag 23 februari vindt in Jaarbeurs Utrecht de 30ste editie van de MOTORbeurs plaats. Elke dag vakantie.nl biedt motorliefhebbers de kans de beurs gratis te bezoeken. Dat kan door deze site via Twitter, Facebook of onze nieuwsbrief te volgen, omdat we u op die manier op de hoogte kunnen houden van leuke trips die u met uw motor kunt ondernemen. Iedereen die ons volgt maakt kans op gratis toegangskaarten (die kosten normaal 17,50 euro per stuk en wij geven ze per 2 weg, want alleen is ook maar alleen) door hier onder zijn of haar gegevens achter te laten. Op 14 februari trekken we willekeurig namen uit de inzenders en die krijgen de kaarten thuisgestuurd (vandaar dat u ook meteen uw adres moet achterlaten). Deelnemen kan onderop deze pagina!

Omdat het de 30-ste aflevering van de Motorbeurs is wordt het een extra feestelijke editie. Motorliefhebbers vinden op MOTORbeurs Utrecht een breed aanbod van nieuwe modellen, gereedschap, kleding, reisorganisaties, motorclubs en nog veel meer. Uiteraard staan er ook dit jaar weer diverse spectaculaire activiteiten op het programma. Zo is er weer een Racepaviljoen en wordt op het binnenterrein ruim baan gemaakt voor een doorlopend stuntprogramma. Nieuw zijn o.a. het Workshoptheater en een groot terras waar alle offroad partijen vertegenwoordigd zijn. BOVAG Try the Bike verhuist dit jaar naar een groter terrein waardoor nog veel meer mensen hun eerste meters op de motor kunnen maken. Kortom, de beste plek om je motorseizoen 2014 te starten is MOTORbeurs Utrecht!

Praktisch: MOTORbeurs Utrecht, 20 t/m 23 februari 2014, Jaarbeurs Utrecht, kaarten aan de kassa kosten € 17,50. Zie www.motorbeursutrecht.nl voor meer informatie, speciale jubileumactiviteiten en voordelige online kaarten.

De ‘motorhemel’ op aarde is de befaamde importeurshal 12 waar de motorrijders een imposante line-up wacht van de nieuwste modellen. Nooit eerder in de historie van de beurs was in deze hal, omgedoopt tot ‘walHALla’, een groter aantal importeurs bijeen als op MOTORbeurs Utrecht 2014. Alles op het verlanglijstje van mannen en vrouwen behept met het motorvirus kan op de beurs uitgebreid worden vergeleken en is te koop. Ook een groot en breed aanbod gebruikte, goed onderhouden toerbuffels, dikke choppers, allroads en ranke sportfietsen om de dagelijkse stress mee uit het hoofd te rijden. Voor de koopjesjagers is er een ruime keuze aan aantrekkelijk geprijsde kleding, helmen, accessoires en onderdelen. Voor ieder wat wils, dus. Dat de exposanten uit het juiste motorhout zijn gesneden bewijst de trouwe aanwezigheid sinds de allereerste editie van vele tientallen aanbieders.

Grid Girls
Om de pret nog verder te verhogen zijn inspirerende, spannende en amusante motoractiviteiten in voorbereiding. Wat te denken van de allereerste Grid Girl competitie die vast en zeker voor enige opschudding zal zorgen. Inschrijven kan binnenkort op de site. Het motorbeurspubliek kan stemmen op de kandidaten en bepaalt welke vijf genomineerden zaterdagmiddag tijdens de beurs meedoen in de finale. De winnares gaat als VIP naar de TT en mag pronken als de persoonlijke Grid Girl van Bryan Schouten, de Nederlandse coureur die in 2014 uitkomt voor het Franse CIP Moto3 Team.

Stuntprogramma
Alle offroad partijen staan dit jaar overzichtelijk bij elkaar in hal 7. De inrichting en sfeer van het nabijgelegen terras zijn helemaal op deze takken van motorsport afgestemd. Het terras is ook de place to be voor interviews, meet & greets en spelletjes waarbij prijzen te winnen zijn. Bezoekers vinden het Racepaviljoen, net als vorig jaar, in hal 8. Op het binnenterrein wordt ruim baan gemaakt voor een spectaculair stunt programma. BOVAG Try the Bike is van deze locatie verhuisd naar een groter terrein naast hal 12. Zo kunnen de stunters zich extra uitleven en krijgen veel meer motorrijders in spe de kans om onder professionele begeleiding hun eerste spannende motormeters af te leggen.

Gezellig ronddolen
Motorrijders die graag op twee wielen de wereld willen ontdekken kunnen gezellig ronddolen in hal 9 en gesprekjes aanknopen met in toerisme gespecialiseerde internationale exposanten die uit eigen ervaring weten waar zij over praten. Een gezellige en overzichtelijke bundeling van motorcampings en –hotels en reis organisaties Nederland, Europa en nog veel verder weg. ‘Touring’ is het overkoepelde thema van het nabijgelegen Workshoptheater in deze hal. Wederom en de absolute hotspot voor presentaties, lezingen en informatieve workshops, bijvoorbeeld over het rijden met gps en motoronderhoud.

Uiteraard zijn de nieuwste modellen motoren te zien bij de beurs.

Uiteraard zijn de nieuwste modellen motoren te zien bij de beurs.

Café racers
De motorclubs staan dit jaar in hal 10, die wordt verrijkt met een prachtige show van oogstrelende Café racers. In het gezellige Bikers Café in deze hal kunnen de bezoekers een biertje pakken en even gezellig de benen strekken. Hal 11 is het eldorado voor de liefhebbers van customizen. De custom standhouders staan dicht bij elkaar met als gemeenschappelijk verbinding een mega terras en een Custom Bike show. De junior Bikers Build off in deze hal is nog zo’n leuke primeur van de jubilerende MOTORbeurs Utrecht en de vele liefhebbers van zelfbouwen en sleutelen kunnen in deze hal opnieuw hun hart ophalen bij het uitermate populaire Men at Work paviljoen.

BikerWedding
De 30ste editie van MOTORbeurs Utrecht wordt spectaculair geopend met een BikerWedding. Anne van Os en Nomi Brands uit Wijk bij Duurstede zijn uit alle kandidaten gekozen als het toekomstige bruidspaar dat elkaar op de eerste beursdag om 10.00 uur het ja-woord zal geven. De twee sprankelende meiden rijden gezamenlijk op de motor naar de trouwlocatie in hal 11, waar de ambtenaar van de burgerlijke stand hen omringd door familie, vrienden en het Nederlands Motorpubliek in de huwelijkse staat zal verheffen. Aansluitend worden de trouwfoto’s gemaakt in WalHALla op en rond de nieuwste motorfietsmodellen van 2014.

Activiteiten
Samengevat, wat staat er dit jaar ondermeer op het programma:
• NIEUW: de Customwereld. Maak van jouw motor een one of a kind beest op wielen en laat gelijk ook uw helm beschilderen.
• NIEUW: het Workshoptheater.
• NIEUW: De grootste BikerWedding van Nederland: Anne en Nomi uit Wijk bij Duurstede geven elkaar het ja-woord op de openingsdag van de MOTORbeurs.
• Motortoerisme is weer volop vertegenwoordigd om u te helpen bij het uitstippelen van uw ultieme motorreis.
• De Rallystage is uiteraard weer aanwezig.
• BOVAG Try the Bike verhuist dit jaar naar een groter terrein waardoor we veel meer mensen blij kunnen maken met hun eerste meters op de motor.
• De motorhemel, oftewel: WalHALla. Nooit eerder in de geschiedenis van de beurs waren er zo veel importeurs aanwezig om motorfans de allernieuwste en mooiste modellen te laten zien. Van choppers tot racemotoren en klassieke modellen.
• Tot slot vindt u het Racepaviljoen net als vorig jaar weer in hal 8 en wordt op het binnenterrein ruim baan gemaakt voor een spetterend en continue doorlopend stuntprogramma.
Openingstijden

AANMELDEN VOOR DE VERLOTING VAN GRATIS TOEGANGSKAARTEN KAN HIER ONDER:

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.