Hotel biedt 12 uur kindervermaak per dag

Hotel Sonnenpark is een echte familiebestemming, waar kinderen de hele dag terecht kunnen voor entertainment.

Als je met een gezin in een hotel zit heb je soms problemen om je kinderen bezig te houden. Een hotelkamer biedt nou eenmaal weinig vermaak. Een nieuw wellness-hotel in Duitsland zegt nu een oplossing te hebben. Het Sonnenpark in Sauerland biedt namelijk 12 uur aan kinderentertainment per dag. Het hotel is aangesloten bij de keten Wellness-Hotels & Resorts, van 50 vier- en vijfsterren kuurhotels in Duitsland en andere Europese landen.

Sonnenpark
Een van de weinige hotels binnen de keten die zich ook toelegt op wellness voor kinderen is het familiehotel Sonnenpark.  Baby’s, kinderen en jongeren worden tot wel 12 uur per dag begeleid en kunnen zich vermaken in een binnen- en buitenruimte. Ouderen hebben de beschikking over een uitgebreid en nieuw saunalandschap dat februari 2014 opent.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.