Hotel The Toren wint prijs (weer)

Een impressie op Google van The Toren.

Een impressie op Google van The Toren.


Op basis van de ruim 125 miljoen recensies op de reiswebsite Tripadvisor heeft Hotel The Toren in Amsterdam voor het derde jaar op rij de Travelers’ Choice Award van Tripadvisor voor ‘Beste hotel van Nederland’ gewonnen. Het bijzondere hotel, gelegen aan de Keizersgracht, biedt ‘naast een uniek interieur ook gastvrijheid op topniveau’.

Vele hoteliers in binnen- en buitenland kijken met grote belangstelling naar de prestaties van The Toren en tonen interesse in de werkwijze van Eric Toren, hoteleigenaar. Nu zijn tweede hotel, Sebastian’s ook regelmatig in de prijzen valt en lovende recensies heeft, is de interesse in het geheim achter het succes op de Keizersgracht nog meer toegenomen. Hotel The Toren beschikt over 38 kamers. Tevens is er een ontbijtlounge, een rook-lounge en een bar.

Tripadvisor maakte per land, continent en wereldwijd de 25 best beoordeelde hotels bekend. Deze kregen de Traveller’s Choice Award toegewezen. Wereldwijd is Grand Hotel Kronenhof in het Zwitserse Pontresina de grote winnaar. De top 25 van Nederland wordt gedomineerd door Amsterdamse hotels, met het Ambassade Hotel op de tweede en Hotel de L’Europe op de derde plaats.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.