Kom eens kijken in de cockpit

Een vliegtuig van Corendon is nu te bekijken op Google streetview.

Google streetview heeft al een paar bijzonder plaatsen zichtbaar gemaakt voor iedereen en nu voegen ze iets nieuws toe aan hun verzameling. Je kan namelijk een virtuele tour maken door een vliegtuig van Corendon. Je neemt een kijkje in één van de Boeings 737/800 uit de vloot van Corendon Dutch Airlines. Je kunt door het vliegtuig heen wandelen en uiteraard ook een kijkje nemen in de cockpit. Dat gebeurt allemaal via Google Street View. Het is de eerste luchtvaartmaatschappij in Europa die gebruik maakt van deze technologie van Google.

Bekijk de cockpit
Michiel Meijer, CCO van Corendon Dutch Airlines: “Wij krijgen vaak de vraag van klanten of ze een kijkje mogen nemen in één van onze vliegtuigen, voornamelijk in de cockpit, en dat hebben wij nu mogelijk gemaakt. Tot voor kort bood Google Street View enkel de mogelijkheid tot rondwandelen in straten, musea, stadions en publieke ruimtes, maar vanaf nu kan dat ook binnen in een van onze vliegtuigen. Wij bieden niet alleen vliegtuigfans, maar ook klanten & nieuwsgierigen op deze manier een interactieve, virtuele tour met panoramische foto’s van 360 graden.”

Google is aan boord gestapt van een Boeing 737/800. Het vliegtuig beschikt over 189 stoelen en heeft een lengte van 38 meter en een spanwijdte van 36 meter. Het toestel kan tot maximaal 4800 kilometer vliegen.

Voor meer informatie ga je naar de website.


Grotere kaart weergeven

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.