Krachtpatser voor op reis

De nieuwe telgen in de Nikon camerafamilie.

De nieuwe telgen in de Nikon camerafamilie.


Fotograferen met een mobiele telefoon gaat steeds beter, maar als je op vakantie gaat dan kies je toch voor het échte werk? Dan wil je een kleinbeeldcamera mee, omdat je toch al ‘duizenden euro’s uitgeeft aan die reis van je leven’. Ook op dat vlak staan de ontwikkelingen niet stil en wordt het mogelijk om voor aantrekkelijker prijzen een camera aan te schaffen. Nikon heeft nu weer een nieuwe camera gelanceerd, de D3300.

De producent schrijft zelf over de camera: “De kleine en lichte Nikon D3300 is krachtig, gemakkelijk mee te nemen en moeiteloos te bedienen. De Nikon D3300 is klein van formaat, maar groot in beeldkwaliteit en de body weegt zonder geheugenkaart en batterij maar 410 gram. Deze camera is verkrijgbaar in zwart, rood en grijs en ligt ondanks de geringe afmetingen stevig in de hand dankzij een grote comfortabele grip.

Dankzij Nikon’s vermaarde hulpstand hoef je niet te gokken hoe je de camera moet instellen, zodat het heel eenvoudig is om prachtige foto’s en films te maken, die met de draadloze mobiele adapter gemakkelijk gedeeld kunnen worden via het sociaal netwerk.

Zelfs de fijnste details en structuren kunnen met de beeldsensor van 24.2 megapixels vastgelegd worden. Donkere situaties worden prachtig vastgelegd met uitzonderlijk weinig ruis en rijke gradaties en door de continu opnamesnelheden van maximaal 5 beelden per seconde kan iedere snelle actie, vluchte beweging of gezichtsuitdrukking op exact het juiste moment worden vastgelegd. De hulpstand geeft zowel beginners als diegene die meer willen leren de ruimte om schitterende foto’s en films te maken en daarnaast gemakkelijk belangrijke knoppen en functies onder de knie te krijgen.”

We hebben deze camera zelf niet kunnen proberen, maar zijn zelf wel enthousiaste en vooral tevreden gebruikers van Nikon-camera’s. Ongeveer 50% van het beeldmateriaal op deze site is met Nikon geschoten. Bijvoorbeeld ook de huidige foto in de header van onze Facebookpagina.

De verkoopstart van de Nikon D3300 ligt naar verwachting op 6 februari 2014. De verkoopadviesprijs van de D3300 kit met AF-S DX 18-55 VR II is € 659,-. De verkoopadviesprijs van de D3300 body is € 549,-.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.