Leer alles over het succes van Walt Disney

Ontdek het succes achter Walt Disney in het Nederlands stripmuseum in Groningen.

Ontdek het succes achter Walt Disney in het Nederlands stripmuseum in Groningen.

Heb je altijd al willen weten wat Walt Disney zo succesvol maakte? Dan moet je naar het Nederlands stripmuseum in Groningen. Daar geeft Han Peekel, presentator van het televisieprogramma Avro’s Wordt Vervolgd, op 4 januari een college over Disney.

Succesvol
In de afgelopen 85 jaar groeiden twee en een half miljard kinderen op met Walt Disney. Niemand heeft in de twintigste eeuw zoveel invloed gehad op de eerste ontwikkeling van de fantasie- en droomwereld van jeugdigen als Disney.
Han Peekel heeft 17 jaar lang het enige Strip- en Tekenfilmprogramma op televisie gepresenteerd. Zijn kennis over de meest succesvolle strips en tekenfilms wordt in Het Nederlands Stripmuseum gedeeld. Daarnaast ontrafelt hij aan de hand van fragmenten uit documentaires, bioscoopjournaals, tekenfilms en eigen archief materiaal een aantal verrassende facetten uit het leven van Walt Disney.

Het college vindt plaats op zaterdag 4 januari 2014 van 13.30 tot 14.30 uur en is geschikt voor alle leeftijden. Bij veel animo wordt er een tweede college gegeven. Voor reserveringen en meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.