Met je eigen tank de bush in?

De 'tank' die je voor 20.000 dollar kunt kopen.

De ‘tank’ die je voor 20.000 dollar kunt kopen.


Rondneuzen op Marktplaats of Amazon levert vaak vermakelijke advertenties op. Zo kwamen we bij toeval op deze ‘tank’, die niet uit oud schroot is opgebouwd (althans dat beweert de beschrijving), maar die geheel nieuw geleverd wordt voor 20.000 dollar. Het is de ‘JL421 Badonkadonk Land Cruiser/Tank‘. Misschien voor mensen die van survival-vakanties houden, of die het liefst schietend met een tank over een Duitse legerplaats rijden? Het meest vermakelijke van dit hele project is nog wel dat het wanstaltige product maar liefst 293 ‘gebruikersreacties’ oplevert. Het kan niet anders zijn dan dat ze met zijn allen als een stel fantasten hebben beschreven wat ze met de tank zouden doen áls ze hem hadden.

Met je eigen tank de bush in? 10

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.