Modder en hardlopen zorgt voor plezier

Tijdens een Mud Run rennen de deelnemers een modderig parcours.

Tijdens een Mud Run rennen de deelnemers een modderig parcours.

De eerste Mud Runs worden alweer uitgeschreven. Tijdens een Mud Run ren je een bepaald pacour, je raadt het al, door de modder. Het fenomeen is vrij nieuw in Nederland en het wordt steeds populairder. Muddy Mates  houdt hun eerste editie Mud Runs op het speciaal ontworpen parcours in Spaarnwoude (Velsen, nabij Amsterdam). Op zaterdag 19 april kun je in  teams van twee (of meer) het 5KM parcours met 12 speciaal ontworpen obstakels vol met  lopen.

Fun
Muddy Mates is een van de meest toegankelijke mud runs in Nederland wil iedereen graag laten weten dat er maar een paar dingen zijn die je nodig hebt om plezier te hebben: een team van vrienden, een sportieve houding, een creatieve outfit (feestjurk is optioneel) en een paar hele oude schoenen. Jeff Povlo, oprichter van Muddy Mates, is van Amerikaanse afkomst en nu woonachtig in Amsterdam: “We willen vooral een goede outdoor festivalsfeer creëren. Daarom is er naast een hoop modder ook lekker eten, bier en muziek. Je hoeft geen doorgewinterde atleet te zijn om mee te kunnen doen, je hebt alleen een goed gevoel voor humor en avontuur nodig en moet natuurlijk klaar zijn voor de meest modderige ervaring van je leven! Muddy Mates is een mooie gelegenheid om fit te worden terwijl je plezier maakt.”

Evenement  

Muddy Mates is geschikt voor zowel mannen en vrouwen van alle leeftijden. Er is zelfs een kindvriendelijk 500m Mini Muddy parcours voor de leeftijden van 4-11 (begeleid door een ouder) met mini obstakels zodat de kinderen net zoals de volwassen kunnen glijden door de modder en plezier kunnen maken. Het festival gaat de hele dag door met live muziek en lekker eten terwijl de Muddy Mates het parcours afleggen. Voor toeschouwers is de entree gratis. Muddy Mates is een eendaags evenement op zaterdag 19 april van 11.00 – 22.00 in Spaarwoude (Velsen, nabij Amsterdam).

Toegangsprijzen (inclusief gratis t-shirt en medaille):
Volwassen: €32,50
Kinderen: €12 (ouders gratis)
Team- en familiekortingen zijn beschikbaar
Voor de early birds is er een early bird special: 50% korting voor de eerste 100 aanmeldingen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.