Nieuw klimbos in Zeeland

De website van het klimbos in Zeeland.

De website van het klimbos in Zeeland.


Er is al een grote variatie aan attracties en musea in Zeeland, daarnaast kunnen toeristen hun hart ophalen aan zee, strand en de natuur. Maar wat veel mensen nog niet weten is dat Zeeland een prachtig mooi bos heeft op de kop van Schouwen. In dit bos kan binnenkort geklommen en geklauterd worden. Er is voor de liefhebber een parcours uitgezet met loopbruggen, klimhindernissen, touwen, trappen etc. Verleg je grenzen en laat de adrenaline stromen. Je legt zelf een route af tussen de bomen en kan hierbij kiezen uit verschillende niveaus. Bij elkaar zijn er zo’n 40 hindernissen variërend van 3 tot 7 meter hoog. Het klimbos gaat in maart 2014 open. Meer informatie: www.klimboswesterschouwen.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.