Nieuwe beurs: Taste & Travel

De site van Taste & Travel.

De site van Taste & Travel.


Taste & Travel is een bijzondere vakantiebeurs die zich vooral op het culinaire aspect van reizen richt. De beurs – entree 10 euro – wordt op 1 en 2 februari gehouden in het Hulstkamp Gebouw, Maaskade 119 in Rotterdam. “Onder het motto ‘Taste & Travel’ zijn op deze consumentenbeurs diverse aanbieders van bijzondere reizen present en kunnen bezoekers culinaire hapjes en wijnen uit vele landen proeven. De Vakantieproeverij is een initiatief van Maison van den Boer, het grootste cateringbedrijf van ons land. CEO Louis Frankenhuis van Maison van den Boer ziet de vakantieproeverij als een inspiratiebron voor iedereen die wat anders wil dan twee weken op een strandbedje doorbrengen. “Wie van plan is van 2014 een belevenisvol vakantiejaar te maken, komt op de Taste & Travel Vakantieproeverij volledig aan zijn trekken”, zo schrijven de initiatiefnemers op hun site.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.