Nieuwe speler op de markt: Travel Smart

De site van Travel Smart.

De site van Travel Smart.


Vandaag opent de vernieuwende reisorganisatie Travel Smart haar online deuren. “Vanaf vandaag kun je individuele verre reizen boeken bij een reisorganisatie, die het lange zoeken op internet overbodig maakt. Die geen standaard reizen verkoopt, maar je gewoon betaalbare reizen biedt, die je zelf nog kunt aanpassen. Reizen waarbij je ook meer ontdekt dan alleen de highlights en waarbij je als reiziger je budget slim inzet”, zo presenteert het bedrijf zichzelf.

“De tijd dat je vakantiebudget bijna van elastiek was, is nu wel voorbij. Als je spaart voor je verre reis, wil je die euro’s zo inzetten dat je alles maximaal beleeft en zeker niets mist. Je gaat voor slimme keuzes, zodat je niet meer uitgeeft dan nodig. Op nachten lang internetten langs Booking.com, Tripadvisor, AirBnB, Travelbird of Wiki-voyage zit je niet te wachten. Wel op het slim gebruik maken van kennis die er al is. Waarom zelf alles uitzoeken als je gebruik kunt maken van de ervaring van reizigers die de weg weten in de wereld? Met de vrijheid om zelf nog keuzes te maken en er een persoonlijke draai aan te geven”, aldus een persbericht van Travel Smart. De site is een initiatief van Riksja Travel.

Het bedrijf viert zijn komst met een virtuele ballonnenrace. Deelnemers moeten daarbij online een ballon oplaten en de werkelijke windrichting en windsnelheid bepalen wie er wint. De ballon die het dichtstbij één van de vijf bestemmingen van Travel Smart komt, wint een verre reis voor twee personen ter waarde van 3.500 euro. De race wordt gehouden op ballonnenrace.travelsmart.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.