NK Freeride lokt publiek naar Tignes

Tignes zoekt naar Nederlandse ski-durfals.

Tignes zoekt naar Nederlandse ski-durfals.


Eind januari wordt in Tignes, dat zich graag profileert als ‘hét Franse skistation voor een sportief, internationaal publiek op zoek naar uitdagingen’, het NK Freeride gehouden. Dit vijf dagen durende sportieve evenement vindt plaats in het kader van de Dutch Freeride Week van 27 t/m 31 januari, een evenement speciaal voor Nederlanders die al hun freeride-kunsten komen vertonen. De Dutch Freeride Week is toegankelijk voor iedereen die off-piste kan skiën en snowboarden en die zijn energie kwijt wil op de bergen van Tignes. Dankzij diverse freeride workshops en een testcenter waar de nieuwste skimaterialen getest kunnen worden, moet de wintersporter een onvergetelijke tijd beleven.

Het evenement is bedoeld voor de fervente skiër of snowboarder en uiteraard voor alle mensen die dit evenement liever waarnemen vanuit het publiek. Bij het NK Freeride zal dus ook een absolute winnaar van Nederlandse komaf uit de bus komen. Volg Tignes ook op Twitter via @Tignes_NL

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.