Ontdek Van Gogh en Breda

Zie wat voor een band er was tussen Van Gogh en Breda.

Zie wat voor een band er was tussen Van Gogh en Breda.


In samenwerking met VVV Breda presenteert Outback Holland de ontdekkingstocht ‘Van Gogh en Breda’. Een driedaagse ontdekkingstocht naar de streek waar Vincent van Gogh is geboren en getogen. Je wandelt en fietst door het landschap waar hij in zijn jeugd veel kwam. Geniet van lokale lekkernijen, prachtige natuur en ontdek de roots van Vincent van Gogh en de band die Breda met van Gogh heeft.

Vanuit een kleinschalig hotel in Breda verkennen toeristen de geboortestreek van Van Gogh op de fiets. Ze komen langs locaties waar zijn familie in Breda woonde, waar zijn grootouders zijn begraven en waar hij is geboren. Een Van Gogh lunch en proeverij van streekproducten staan ook op het menu. Deze driedaagse ontdekkingstocht Van Gogh en Breda, vol verhalen, twee overnachtingen, ontbijt, lunch, Van Gogh proeverij, toegang tot het Vincent van GoghHuis in Zundert en meer, is vanaf € 155,- pp te boeken via www.outbackholland.nl of www.vvvbreda.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.