Overzicht met Waarligtdesneeuwwel.nl

De site van Waarligtdesneeuwwel.nl

De site van Waarligtdesneeuwwel.nl


Waar ligt de sneeuw wel.nl is een site die wintersportaanbiedingen verzamelt en aanbiedt aan de bezoekers. Op zich een site waarvan er tientallen zijn op internet. De site wordt ongetwijfeld mogelijk gemaakt door de provisie die overblijft na een succesvolle transactie.

Maar voor wie snel een overzicht wil hebben kan dit een handige site zijn, vooral omdat gewerkt wordt met de actuele sneeuwsituatie. Volgens de makers is ‘dit de enige website waar je, met behulp van de unieke Skifactor, skivakanties kunt zoeken op basis van sneeuwzekerheid in combinatie met een reisbudget’. Volgens recent onderzoek door het CBS blijven veel Nederlanders graag dichtbij huis voor hun wintersportvakantie. “De sneeuwzekerheid van deze gebieden is echter niet altijd gegarandeerd”, aldus Esmeralda van Dasselaar, woordvoerder van de site. Voor consumenten die er zeker van willen zijn dat er op hun bestemming een flink pak sneeuw ligt tijdens hun vakantie, is het sneeuwmodel achter WaarLigtdeSneeuwWel.nl ontwikkeld. Van Dasselaar: “Wij bieden ze de mogelijkheid om wintersportbestemmingen te zoeken op basis van actuele verwachtingen of op basis van historische data. Dat is uniek in Nederland.”

Bezoekers kiezen de gewenste sneeuwzekerheid, bepalen reisbudget en verblijfsduur, en krijgen vervolgens een overzicht met bestemmingen die aan hun voorkeur voldoen. De website biedt zowel advies m.b.t. last minute skivakanties als advies aan reizigers die willen weten waar de kans op sneeuw het grootste is met Pasen of met Kerst. Bij elke bestemming toont WaarLigtdeSneeuwWel.nl vervolgens ook nog de reizen en prijzen van een groot aantal bekende Nederlandse reisorganisaties, zodat vakantiegangers het aanbod in één oogopslag kunnen vergelijken.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.