Pack & Go: familiereünie bij Center Parcs

Pack & Go: familiereünie bij Center Parcs 9

Familieweekend bij Center Parcs.

Om tegemoet te komen aan de wensen voor de organisatie van een familieweekend of een steeds populairder wordende multigeneratievakantie heeft Center Parcs het ‘Pack & Go-pakket’ bedacht. Zo kunnen er speciaal voor de gelegenheid drie cottages naast elkaar worden geboekt. Wel zo gezellig om bij elkaar binnen te kunnen lopen. Boodschappen? Bij aankomst staat er een tas boordevol lekkere en handige producten klaar. Daarnaast is er een activiteit waar iedereen aan mee kan doen en een familie-fotoshoot zorgt voor een onuitwisbare herinnering aan het weekend. De Pack&Go Familiereünie, inclusief 3x een 4-persoons Comfort cottage, is nu vanaf €899 exclusief BTW via het Center Parcs Call Center te boeken. Het aanbod geldt voor maximaal 18 personen en het is mogelijk om verschillende typen cottages met elkaar te combineren.

Het Pack & Go-pakket omvat samengevat:

  • Gratis groepsactiviteit voor de hele familie
  • Gratis familie-fotoshoot
  • Volle boodschappentas bij aankomst
  • Iedere ochtend verse broodjes ‘thuis’ bezorgd
  • Gratis voorkeursligging van de cottages
  • Extra vroeg inchecken, om 13:00 uur
0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.