Passagiersbrug als tuinhuisje?

Welkom in mijn slurf!, kun je zeggen als je zoiets koopt.

Welkom in mijn slurf!, kun je zeggen als je zoiets koopt. Foto: Common Creative/Wikipedia


TheGrounds is een initiatief van Schiphol Group om de nationale luchthaven duurzamer te maken. Om dat te realiseren worden de komende jaren alle passagiersbruggen op Schiphol vervangen. Dat heeft geleid tot allerlei wilde ideeën. Om te voorkomen dat al het oude materiaal gewoon op de afvalbult terecht komt wordt er bijvoorbeeld overwogen om die oude passagiersbruggen, waar iedereen die ooit wel eens gevlogen heeft, doorheen gelopen is, aan het publiek beschikbaar te stellen. Dus je hoeft je niet te verbazen als je zo’n lange slurf op korte termijn bij iemand in de tuin ziet staan als kantoor, hobbykamer of schuur. TheGrounds is op zoek naar partijen die belangstelling hebben om de oude bruggen af te nemen voor hergebruik. Aanmeldingen en andere ideeën kunnen nu al ingediend worden. Hebt u nog suggesties?

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.